Wanginya Kamu Sayang

Ditaip oleh Lola Love Vintage
Assalamualaikum semua. Admin meng-update lagi entry untuk kamu ber-shopping di LLV ini !!! Em, cepat kan LLV update enrty untuk beberapa hai ni. Bukan apa, semua ini untuk kepuasan kamu semua supaya boleh sangat dan pelbagai pilihan yang korang boleh buat bila ber-shopping di sini . Dan tak payah lar nak start enjin kereta dan susah-susah nak cari parking. Tak payak nak berebut-rebut dengan pengguna pengangkutan awam yang lain semata-mata nak cari sesuatu yang anda inginkan.Cuma klik klik jek kat blog ni dan isi form yang kat bawah sekali tu, dan hanya beberapa hari, segala keinginan kamu akan tercapai :):)
Sangat mudah, cepat dan jimat bukan ?


Untuk kali ni pulak, LLV membawakan satu lagi produk baru kepada anda semua.
Iaitu MINYAK WANGI a.k.a PERFUME.

Dan sekarang ini, penggunaan minyak wangi tersangatlah wajib dan bukan harus dan bukan jugak makruh. HHAHAAA !

Bukan apa, dalam melakukan aktiviti sehari-harian kita ini, kadang-kadang bau badan kita agak tidak menyenangkan kepada semua orang. Dan keadaan ini juga, membuatkan kita sendiri tidak selesa untuk menyambung kembali aktiviti kita itu tadi.
Cuba bayangkan, keperluan kerja kita misalnya sebagai Pegawai Pemasaran dan kita sememangnya selalu berhadapan dengan pelbagai ragam manusia untuk mendapatkan sesuatu keuntungan pada masa akan datang. DANNN, jikalau badan kita agak tidak berbau selesa, perkara ini akan mendatangkan kesan yang buruk ketika "persembahan" kita apabila berhadapan dengan pelanggan. Oh malunyaaa.. :(

DAN DISEBABKAN ITU LAH, LLV membawakan kepada anda beberapa pilihan minyak wangi supaya anda akan kekal cergas dan sentiasa berbau harum sepanjang masa.

Jangan terkejut pulak kalau ada orang yang suka "berdampingan" dengan kamu. Hati-hati ya ! Hehhehe :P


Wangian daripada Nina Ricci. Tersangatlah comel bototl die. Masukkan ke dalam beg tangan dan sesuai untuk dibawa ke mana sahaja. Bau yang sangat lembut dan "manis" apabila disembur.

Wangian yang tahan sehingga 6jam mampu megekalkan bau kesegaran badan anda di sepanjang hari !
Harga : RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml
Untuk maklumat lanjut, anda semua boleh klik SINI 


*klik pada gambar untuk lebih jelas. Berbaloi-baloi :)



KLIK SINI

Paris Hilton Tease
Kesegaran wangian yang tiada tolok bandingan

Harga : RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml 

Senang untuk di bawa ke mana-mana sahaja :)
*klik LINK di atas untuk maklumat lanjut tentang perfume ini ya darling ^^




KLIK SINI dan SINI JUGA

Last but not least, Escada Rockin' Rio yang comel berbotol warna merah jambu. 
RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml




Itu saja untuk kali ni. Lepas cuci-cuci mata, isi ya FORM di bawah ini. 
Kami menuggu order anda di peti Inbox email kami. 
Untuk student UUM, anda boleh ke booth kami di VarsitiyMall untuk pembelian secara terus. 
Boleh "try-try" lagi. Boleh lar pilih yang mana berkenan di hati <3

See ya soon :))

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

0 kupu-kupu kecik:

ISI FORM INI

Name:
Email Address:
H/P No :
Full Address :
Code Item :
If the item(s) I order is not available : i will order another item(s)
cancel order
When will you pay when i reply your order? 1 hour
24 hour
48hour
Any questions or comment?

Please make sure you confirm your order before hit the submit button &&& dont forget to read the terms & conditions. tq :)


Form provided by Freedback.
 

Lola Love Vintage Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting