INI KEMEJA

Ditaip oleh Lola Love Vintage
Assalamualaikum semua. Rajinye admin update entry kan dalam sehari ni. *GOSOK-GOSOK MATA :D
Bukan ape, alhamdulillah, setiap entry yang admin post, dapat sambutan sikit. That's why, admin bersemangatt nak update entry dan nak bagi korang ber-shopping sakan kat blog LLV ni. hihiii..

Alhamdulillah jugak, permintaan yang pelbagai jugak admin terima. So, sedikit sebanyak admin tau lah macam mane citarasa "shoppers" di luar sana :)

Untuk entry kali ni, LLV membawakan satu lagi fenomena yang bakal menusuk ke jantung hati korang untuk terus beli produk dari LLV ini. Untuk pelajar kebiasaannya, kalau dorang malas nak gosok baju segala, dorang akan pakai kemeja jek sebagai "penyelamat" dorang untuk hari tersebut. Waaahhh.. 

Dengan material yang nipis dan sesuai dipakai untuk iklim kat Malaysia ni ^.^
Pilihan warna yang cantik jugak pasti membuat Si pemakai akan kelihatan lebih cantik dari biasa. Apatah lagi kalau ditambah dengan aksesori :)

Jom SHOPPING
SCROLL KE BAWAH !!


KOD : LLV-K-01
WARNA : MERAH
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
SOLD TO HUSNA


KOD : LLV-K-02
WARNA : PUTIH
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



KOD : LLV-K-03
WARNA : OREN
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD TO ILA



KOD : LLV-K-04
WARNA : HITAM
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD  TO NADIRAH



KOD : LLV-K-05
WARNA : "NUDE PEACH"
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



KOD : LLV-K-06
WARNA : BIRU
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD TO AZIE


CONTOH PENGGAYAAN UNTUK SI GADIS :)



Sangat sesuai kalau dipakai ke kelas mahupun ke pejabat. Kasual, ringkas dan menarik
:)


Penambahan aksesori seperti tali pinggang juga bakal memberikan ilusi "tinggi" bagi si pemakai. 
Ia juga pelengkap gaya untuk ke mana-mana sahaja. 
Anda juga kelihatan comel. Hehehee


Dan bakal membuatkan orang lain pun terpegun dengan setiap langkah anda


Tunggu apa lagi. Isikan form kat atas tu !
Akan kami realisasikan impian anda untuk kelihatan cantik dan menawan
*plus plus nampak comel ghitu :P

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

0 kupu-kupu kecik:

ISI FORM INI

Name:
Email Address:
H/P No :
Full Address :
Code Item :
If the item(s) I order is not available : i will order another item(s)
cancel order
When will you pay when i reply your order? 1 hour
24 hour
48hour
Any questions or comment?

Please make sure you confirm your order before hit the submit button &&& dont forget to read the terms & conditions. tq :)


Form provided by Freedback.
 

Lola Love Vintage Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting