Ramai orang muskil pasal ini

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualaikum semua.
Hye hye sekali lagi. Ya, untuk kali ni, Ain nak menjawab pertanyaan korang pasal ni :

"LLV, macam mana ni nak komen kat blog kamu ? Saya nak order barang"

Ok. macam ni ye adik-adik sekalian. LLV ni agak lah me-renivate sikit blog agak menyukarkan kamu nak mengomen di bawah setiap entry kan ?
Pihak LLV mintak maaf ye atas segala kesulitan itu. Bukan ape, link utk "Post a comment" tu dah kami tukar kepada "Kupu-kupu kecik" kat atas setiap entry. Ha, macam itu jek rupanya. Senang kan ???

Ok. kalau tak faham lagi, LLV tunjuk kat korang macam mane nak komen untuk setiap pos ya ?

*klik gambar untuk lebih jelas*

SEE !!!!
senang tak ?
Selain korang isi borang order, korang jugak boleh komen di bawah setiap enrty untuk memudahkan pihak kami mngetahui akan "kemahuan" anda terhadap barang yang dikehendaki. 
Ok?

SELAMAT BERSHOPPING :)

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

Wanginya Kamu Sayang

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualaikum semua. Admin meng-update lagi entry untuk kamu ber-shopping di LLV ini !!! Em, cepat kan LLV update enrty untuk beberapa hai ni. Bukan apa, semua ini untuk kepuasan kamu semua supaya boleh sangat dan pelbagai pilihan yang korang boleh buat bila ber-shopping di sini . Dan tak payah lar nak start enjin kereta dan susah-susah nak cari parking. Tak payak nak berebut-rebut dengan pengguna pengangkutan awam yang lain semata-mata nak cari sesuatu yang anda inginkan.Cuma klik klik jek kat blog ni dan isi form yang kat bawah sekali tu, dan hanya beberapa hari, segala keinginan kamu akan tercapai :):)
Sangat mudah, cepat dan jimat bukan ?


Untuk kali ni pulak, LLV membawakan satu lagi produk baru kepada anda semua.
Iaitu MINYAK WANGI a.k.a PERFUME.

Dan sekarang ini, penggunaan minyak wangi tersangatlah wajib dan bukan harus dan bukan jugak makruh. HHAHAAA !

Bukan apa, dalam melakukan aktiviti sehari-harian kita ini, kadang-kadang bau badan kita agak tidak menyenangkan kepada semua orang. Dan keadaan ini juga, membuatkan kita sendiri tidak selesa untuk menyambung kembali aktiviti kita itu tadi.
Cuba bayangkan, keperluan kerja kita misalnya sebagai Pegawai Pemasaran dan kita sememangnya selalu berhadapan dengan pelbagai ragam manusia untuk mendapatkan sesuatu keuntungan pada masa akan datang. DANNN, jikalau badan kita agak tidak berbau selesa, perkara ini akan mendatangkan kesan yang buruk ketika "persembahan" kita apabila berhadapan dengan pelanggan. Oh malunyaaa.. :(

DAN DISEBABKAN ITU LAH, LLV membawakan kepada anda beberapa pilihan minyak wangi supaya anda akan kekal cergas dan sentiasa berbau harum sepanjang masa.

Jangan terkejut pulak kalau ada orang yang suka "berdampingan" dengan kamu. Hati-hati ya ! Hehhehe :P


Wangian daripada Nina Ricci. Tersangatlah comel bototl die. Masukkan ke dalam beg tangan dan sesuai untuk dibawa ke mana sahaja. Bau yang sangat lembut dan "manis" apabila disembur.

Wangian yang tahan sehingga 6jam mampu megekalkan bau kesegaran badan anda di sepanjang hari !
Harga : RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml
Untuk maklumat lanjut, anda semua boleh klik SINI 


*klik pada gambar untuk lebih jelas. Berbaloi-baloi :)



KLIK SINI

Paris Hilton Tease
Kesegaran wangian yang tiada tolok bandingan

Harga : RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml 

Senang untuk di bawa ke mana-mana sahaja :)
*klik LINK di atas untuk maklumat lanjut tentang perfume ini ya darling ^^




KLIK SINI dan SINI JUGA

Last but not least, Escada Rockin' Rio yang comel berbotol warna merah jambu. 
RM25 (sebotol dan tidak termasuk postage)
3.4 FL.OZ/100ml




Itu saja untuk kali ni. Lepas cuci-cuci mata, isi ya FORM di bawah ini. 
Kami menuggu order anda di peti Inbox email kami. 
Untuk student UUM, anda boleh ke booth kami di VarsitiyMall untuk pembelian secara terus. 
Boleh "try-try" lagi. Boleh lar pilih yang mana berkenan di hati <3

See ya soon :))

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

HARI JADI LLV

Ditaip oleh Lola Love Vintage 1 kupu-kupu kecik
LLV cuma nak bagitahu yang :

  1. LolaLoveVintage Sdn. Bhd. ditubuhkan pada 27/2/2011 dan dikendalikan secara usahasama antara dua rakan karib iaitu Siti Zainab dan Annis Afni. Kami merancanakan satu perniagaan kecil-kecilan sementara kami masih lagi menuntut di Universiti Utara Malaysia ini dengan mencari wang saku untuk menambah pembiyaan kami di sini. 
2.     Pemilihan nama "LOLA LOVE VINTAGE" ini adalah kerana, kami ingin memperkenalkan fesyen yang berteraskan gaya vintage kepada semua pelanggan supaya berani untuk bergaya dan tidak kekal daripada fesyen yang lama sahaja. Keberanian untuk suai dan padan terhadap baju, skirt, dan lain-lain lagi bakal menyerlahkan penampilan anda untuk hari-hari akan datang.

3.       Barang-barang yang kami jual ini diambil secara langsung dari Korea dan dijual secara terus kepada pelanggan supaya mereka masih lagi mendapat kualiti pakaian, aksesori dan segala produk LLV ini pada tahap kualiti yang tinggi. Dan alhamdulillah, baru setahun jagung perniagaan kami ini berlangsung, hingga kini, sudah sampai "batch" yang ke-10 kami mengambil pakaian secara terus dari pembekal dan dijual terus kepada pelanggan.

4.     Sebagai alternatif yang lain, kami juga ada membuka satu "booth" yang bertempat di Varsity Mall, UUM bagi memudahkan penjualan dan pengambilan barangan terutamanya kepada warga UUM. Cas penghantaran tidak dikenakan sama sekali dan mereka boleh mencuba dan membeli secara terus di booth kami yang dibuka dari jam 11pagi hingga 10malam.

5.    Tindak balas daripada pelanggan tidak kira samada pelajar, mahupun staf UUM ini sendiri setakat ini, tiada lagi pulangan balik atau "return back product" kepada kami jikalau terdapat satu-satu kecacatan daripada produk tersebut. Pihak kami sangat menitikberatkan kualiti produk sebelum sampai ke tangan pengguna bagi menjamin kepuasan pelanggan supaya terus membeli produk kami.

6.    Sasaran pelanggan kami adalah pada mereka yang inginkan bergaya dengan menggayakan fesyen-fesyen yang baru serta mereka yang berani tampil dengan paduan warna yang terang. Fesyen ini tidak tertumpu untuk golongan wanita yang berumur di antara 15-25tahun, tapi fesyen ini sesuai untuk semua golongan. Dan, fesyen ini juga tidak tertumpu kepada wanita, tetapi golongan lelaki juga boleh menggayakannya, asalkan kena tempat dan gayanya :)

7.    Moto syarikat iaitu "Vintage itu fesyen" merupakan visi kami untuk terus memperdagangkan fesyen Vintage ini ke pasaran dunia bagi membolehkan setiap golongan dapat mengetahui dan menggayakan stail yang lebih terkini dan bersesuaian


Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

Memperkenalkan LOGO LLV

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik

Assalamaualaikum semua.
Kali ni. admin nak cerita sikit pasal LOGO yang comel-comel yang admin letak kat setiapp gambar produk LLV ni. 

Logo ni dibuat khas untuk setiap barangan LLV sahaja dan tidak untuk barangan lain !
*INI SERIUS *

Logo yang bertemakan "perempuan" yang sedang memegang beg tangan itu adalah melambangkan keperibadian seseorang perempuan yang inginkan penggayaan yang terkini, ringkas serta "up to date fashion"

Logo ini juga melambangkan si penggaya itu kelihatan comel dan sesuai untuk ke mana-mana saja !

Itu saja untuk kali ni. Lepas ni update entry lain pula ye :)


Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

TERMA DAN SYARAT

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik

Tidak tahu bagaimana nak tempah dan syarat-syarat pembelian....


Jom ikuti cara dan syarat-syarat yang perlu dipatuhi....




TERMA DAN SYARAT



  1. Kami akan mengutamakan kepada pelanggan yang mula-mula datang untuk memiliki produk tersebut "first come first serve".
  2. Sekiranya terdapat pembatalan produk yang ingin dibeli hanya akan dilayan dalam masa 24 jam dari tarikh tempahan dibuat dan sebarang kecuaian yang berlaku selepas tempoh 24 jam tidak akan dilayan. 3. Aksesori tidak termasuk kecuali hanya dinyatakan sebaliknya.


CARA-CARA UNTUK MENEMPAH


Langkah 1:
Meninjau dan melayari item yang disediakan dalam blog ini dan pilih produk yang anda suka dan mahu.

Langkah 2:
Seteleh memilih apa yang dikehendaki,anda haruslah mengisi "order form" yang telah disediakan dalam laman blog ini.

Nota: Setelah anda mengisi "order form" anda akan mendapat maklum balas dari pihak kami,sekiranya      perkara yang sebaliknya berlaku seperti tiada sambungan internet dan pihak kami tidak dapat memberi maklum balas dalam masa beberapa hari,anda dikehendaki untuk mengingatkan kami semula dengan menelefon atau memberi pesanan ringkas tentang pesanan yang anda buat. 
Telefon: 016-6801824 atau 09-9876543

Langkah 3:
Bayaran akan dibuat berdasarkan kepada maklum balas yang akan diberi kepada pelanggan setelah tempahan dibuat.Bayaran haruslah mengikut seperti yang telah dinyatakan dalam maklum balas yang diberi dan bayaran boleh dibuat selewat-lewatnya 3 hari selepas mendapat maklum balas dari pihak kami.

Cas Pos (untuk 500g)

Pos Biasa:
Semenanjung (RM 3)
Sabah/Sarawak (RM 5)

Pos Laju:
Semenanjung (RM 6)
Sabah/Sarawak (RM 9)

Langkah 4:
Bayaran boleh dibuat secara (bank-in/online transfer)

CIMB BANK 01100091046526 (siti Zainab)

MAYBANK 114076077789 (Annis Af
ni)


Setelah selesai dalam membuat pembayaran anda diminta untuk sertakan sekali bukti pembayaran dengan menghantar MMS kepada kami. 

Langkah 5:
Penghantaran akan dibuat pada waktu perniagaan dijalankan selepas bayaran dibuat.






Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

INI KEMEJA

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualaikum semua. Rajinye admin update entry kan dalam sehari ni. *GOSOK-GOSOK MATA :D
Bukan ape, alhamdulillah, setiap entry yang admin post, dapat sambutan sikit. That's why, admin bersemangatt nak update entry dan nak bagi korang ber-shopping sakan kat blog LLV ni. hihiii..

Alhamdulillah jugak, permintaan yang pelbagai jugak admin terima. So, sedikit sebanyak admin tau lah macam mane citarasa "shoppers" di luar sana :)

Untuk entry kali ni, LLV membawakan satu lagi fenomena yang bakal menusuk ke jantung hati korang untuk terus beli produk dari LLV ini. Untuk pelajar kebiasaannya, kalau dorang malas nak gosok baju segala, dorang akan pakai kemeja jek sebagai "penyelamat" dorang untuk hari tersebut. Waaahhh.. 

Dengan material yang nipis dan sesuai dipakai untuk iklim kat Malaysia ni ^.^
Pilihan warna yang cantik jugak pasti membuat Si pemakai akan kelihatan lebih cantik dari biasa. Apatah lagi kalau ditambah dengan aksesori :)

Jom SHOPPING
SCROLL KE BAWAH !!


KOD : LLV-K-01
WARNA : MERAH
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) 
SOLD TO HUSNA


KOD : LLV-K-02
WARNA : PUTIH
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



KOD : LLV-K-03
WARNA : OREN
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD TO ILA



KOD : LLV-K-04
WARNA : HITAM
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD  TO NADIRAH



KOD : LLV-K-05
WARNA : "NUDE PEACH"
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)



KOD : LLV-K-06
WARNA : BIRU
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
SOLD TO AZIE


CONTOH PENGGAYAAN UNTUK SI GADIS :)



Sangat sesuai kalau dipakai ke kelas mahupun ke pejabat. Kasual, ringkas dan menarik
:)


Penambahan aksesori seperti tali pinggang juga bakal memberikan ilusi "tinggi" bagi si pemakai. 
Ia juga pelengkap gaya untuk ke mana-mana sahaja. 
Anda juga kelihatan comel. Hehehee


Dan bakal membuatkan orang lain pun terpegun dengan setiap langkah anda


Tunggu apa lagi. Isikan form kat atas tu !
Akan kami realisasikan impian anda untuk kelihatan cantik dan menawan
*plus plus nampak comel ghitu :P

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

Wanita dan Aksesori

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualaikum semua. Hye bloggers ! Hye readers ! Hye shopaholic ! Mesti tertunggu-tunggu akan kemunculan entry baru dari LLV kan ? Dari pihak admin, LLV mintak maaf sangat sebab lambat nak update entry baru untuk korang cuci-cuci mata tu :P

Ok. Sekarang ni, kalau kita nak berfesyen, aksesori memainkan peranan utama untuk melengkapkan lagi penampilan kita untuk kekal bergaya. Tidak dinafikan, dengan memakai seutas cincin sahaja, si pemakai akan lebih kelihatan manis dan jelita. Tapi, untuk entry kali ni, LLV nak memperkenalkan RANTAI VINTAGE LLV untuk gegurls di luar sana !!!!

Jom scroll ke bawah ^^

 KOD : LLV NECKLACE 01
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)

*klik pada gambar untuk lihat dengan lebih jelas*



KOD : LLV NECKLACE 02
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)


KOD : LLV NECKLACE 03
WARNA : GOLD
                                                 HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)
                          *rantai ni tersangatlah sesuai untuk dipadankan dengan semua gaya :)



 KOD : LLV NECKLACE 04
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)






 KOD : LLV NECKLACE 05
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)

 KOD : LLV NECKLACE 06
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)

KOD : LLV NECKLACE 07
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)
*rantai ini sesuai untuk mereka yang ranggi dan lincah*



 KOD : LLV NECKLACE 08
WARNA : GOLD
HARGA : RM15 (tidak termasuk postage)

 <blink> Kini, rantai yang berbentuk "burung hantu @ owl ini menjadi kegilaan para penggemar fesyen yang baru dah mudah digayakan. Rekaan yang pelbgai, ringkas dan menggunakan warna-warna yang menarik bakal menyerlahkan kecantikan anda ! </blink>

Contoh penggayaan untuk si cantik di luar sana :)




Tunggu apa lagi. Isi form dan akan kami realisasikan kecantikan yang inginkan !
HUBUNGI KAMI CEPAT ^.^



Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

ISI FORM INI

Name:
Email Address:
H/P No :
Full Address :
Code Item :
If the item(s) I order is not available : i will order another item(s)
cancel order
When will you pay when i reply your order? 1 hour
24 hour
48hour
Any questions or comment?

Please make sure you confirm your order before hit the submit button &&& dont forget to read the terms & conditions. tq :)


Form provided by Freedback.
 

Lola Love Vintage Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting