Tutorial LOOSE SHAWL

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualikum.. Bertemu lagi kita di dunia blogger ini. Amacam ? Bukan setakat baju je Ain jual, Ain selitkan sekali macam mana nak menggayakan shawl @ pashmina yang korang boleh dapat di 
LLV BOUTIQUE ini :)

Sudah bersedia ke nak tau tutorial apa yang Ain nak tunjukkan ni ?

DIANA AMIR LOOSE SHAWL INSPIRED 
*panjangg gila kan tajuk video kan :)

BARANG YANG DIPERLUKAN :
1X pashmina @ shawl
1X inner neck
3-4 pin


video

Sangat mudah, ringkas, dah senang untuk digayakan.
Tak perlu ambil masa yang lama untuk nampak cantik :)

GOOD LUCK Girls !

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

Cantiknya kalau BER-KASUAL

Ditaip oleh Lola Love Vintage 0 kupu-kupu kecik
Assalamualaikum semua. Hye. Apa khabar. Korang jangan terkejut plak kalau setiap entry blog ni ditulis dengan perkataa yang agak "formal". Ngeee :)

Untuk kali ni jugak, Ain nak memperkenalkan pakaian Kasual untuk kamu semua yang memang sesuai sangat untuk pergi ke kuliah , kerja mahupun keluar bersuka ria !

Sangat cantik dan comel. Sesuai kalau korang pandai nak padankan dengan skirt, seluar dan sebagainya .


PADA MODEL :
KIRI : KEMEJA CHIFFON WHITE : RM 40
SKIRT DUYUNG DARK BLUE : RM 40
SHAWL CURL DWI CORAK : RM20

KANAN : KEMEJA CHIFFON CREAM : RM 40
SKIRT MUSTARD : RM 40


Cara penggayaan yang sangat ringkas, mudah, dan cepat.
Material kain yang selesa, ringan dan sangat lembut :)


LONG SLEEVE TOP
WARNA : PUTIH
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33


Kemaja ni pun sesuai juga kalau nak diikat pada hujung baju. Si pemakai akan nampak lebih ranggi dan aktif. Material baju yang sangat lembut juga sesuai untuk si pemakai yang lincah :)


LONG SLEEVE TOP
WARNA : HITAM
MATERIAL : COTTON
HARGA : RM33

Itu sahaja untuk entry KASUAL ini. Kalau ade yang berminat, isi la "order form" di SINI
Sangat berbaloi kalau anda dapatkan item di kedai kami.

<blink> **Khas untuk PELAJAR UUM SAHAJA, kami ada buka "booth" di VARSITY MALL. Dibuka setiap hari dari pukul 10pagi hingga 1Omalam </blink>

Lepas bayar, dah boleh dapat baju tu terus. Dan boleh jugak kalau nak pakai ke kelas pada keesokkan harinya ! Anda pasti menawan :)

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

ISI FORM INI

Name:
Email Address:
H/P No :
Full Address :
Code Item :
If the item(s) I order is not available : i will order another item(s)
cancel order
When will you pay when i reply your order? 1 hour
24 hour
48hour
Any questions or comment?

Please make sure you confirm your order before hit the submit button &&& dont forget to read the terms & conditions. tq :)


Form provided by Freedback.
 

Lola Love Vintage Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting