Ramai orang muskil pasal ini

Ditaip oleh Lola Love Vintage
Assalamualaikum semua.
Hye hye sekali lagi. Ya, untuk kali ni, Ain nak menjawab pertanyaan korang pasal ni :

"LLV, macam mana ni nak komen kat blog kamu ? Saya nak order barang"

Ok. macam ni ye adik-adik sekalian. LLV ni agak lah me-renivate sikit blog agak menyukarkan kamu nak mengomen di bawah setiap entry kan ?
Pihak LLV mintak maaf ye atas segala kesulitan itu. Bukan ape, link utk "Post a comment" tu dah kami tukar kepada "Kupu-kupu kecik" kat atas setiap entry. Ha, macam itu jek rupanya. Senang kan ???

Ok. kalau tak faham lagi, LLV tunjuk kat korang macam mane nak komen untuk setiap pos ya ?

*klik gambar untuk lebih jelas*

SEE !!!!
senang tak ?
Selain korang isi borang order, korang jugak boleh komen di bawah setiap enrty untuk memudahkan pihak kami mngetahui akan "kemahuan" anda terhadap barang yang dikehendaki. 
Ok?

SELAMAT BERSHOPPING :)

Suka ? HAPPY SHOPPING GURLS ! Come and Visit US Again :)

0 kupu-kupu kecik:

ISI FORM INI

Name:
Email Address:
H/P No :
Full Address :
Code Item :
If the item(s) I order is not available : i will order another item(s)
cancel order
When will you pay when i reply your order? 1 hour
24 hour
48hour
Any questions or comment?

Please make sure you confirm your order before hit the submit button &&& dont forget to read the terms & conditions. tq :)


Form provided by Freedback.
 

Lola Love Vintage Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting